UBCI Unió de Botiguers Congrés Indians

UBCI Unió de Botiguers Congrés Indians

Oberta la convocatòria de subvencions per a la transformació digital del comerç i la restauració

25 d'abril de 2024

Per al comerç i la restauració de Barcelona, cada vegada és més important ser presents, a l'entorn digital. Així, amb l'objectiu de seguir millorant el nivell de maduresa digital dels establiments i poder donar resposta a les noves necessitats de la ciutadania, la Direcció de Comerç, Restauració i Consum de l'Ajuntament de Barcelona ha tornat a convocar la línia de subvencions per ajudar el teixit comercial i el sector de la restauració a fer el salt al món digital. Està dotada amb 500.000 euros.

L’ajuda econòmica forma part d’un paquet de mesures més ampli impulsat conjuntament per la Direcció de Comerç, Restauració i Consum i Barcelona Activa que inclou  també l’assessorament necessari per crear un pla de digitalització i l’accés a un catàleg formatiu amb més de 50 cursos per seguir en línia.

Concretament, les subvencions consten d’una modalitat, que inclou quatre tipus de despeses subvencionables. N’hi ha vinculades a l’estratègia de negoci, a la comunicació digital, al màrqueting digital i als canals de venda en línia i omnicanalitat. Tots els detalls de les despeses subvencionables es poden consultar en aquest enllaç.

La quantia de la subvenció serà del 50% del cost de projecte, amb un import màxim de 3.500 € per sol·licitud. La documentació de sol·licitud es pot presentar entre el 23 d’abril de 2024 i el 22 de maig de 2024 de forma telemàtica a través de la seu electrònica de l’Ajuntament de Barcelona https://seuelectronica.ajuntament.barcelona.cat/oficinavirtual/ca, seguint les instruccions indicades en aquest portal de tràmits. Cal disposar del corresponent certificat digital. També es pot presentar presencialment a les Oficines d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament de Barcelona (OAC).

Més informació

Ajuntament de Barcelona

Els nostres socis

VIP'S
PELUQUERIA GRACIANO
BAR CAN PAU
NATURASI MANDUCA
COMPRAR CASA HIPERFINCAS
VAPSTORE SAGRERA
PELUDETS
Carregant...
x
X