UBCI Unió de Botiguers Congrés Indians

UBCI Unió de Botiguers Congrés Indians

Aquest Nadal, regala la capsa del comerç de proximitat del districte de Sant Andreu

10 de novembre de 2020

 

 

 

Els establiments i botigues de tots els barris han engegat aquesta iniciativa per oferir un regal que revertirà en el teixit empresarial local i servirà com a ferma aposta pel comerç de barri.

Aquest Nadal et proposem l’obsequi amb el que encertaràs segur: la capsa regal del comerç del districte de Sant Andreu. Aconsegueix la teva capsa a les botigues amb el distintiu i tria la quantitat de diners que vols regalar a partir de 10 euros. Els vals es podran bescanviar a més de 600 botigues de roba, complements, llar, alimentació, perfumeria, estètica, restauració, llibreries, i moltes més… de tot el territori.

El termini per bescanviar els vals pel regal que més t’agradi finalitzarà el 31 de març, de manera que podràs aprofitar les rebaixes a tots els comerços associats de Sant Andreu de Palomar, La Sagrera, Navas, Trinitat Vella, Bon Pastor i Congrés-Indians.

Apostant pel comerç del nostre territori promovem el creixement econòmic de les petites empreses que han estat tot l’any al nostre costat i donem vida als nostres barris.

BOTIGUES ON ES POT COMPRAR LA CAPSA REGAL

UNIÓ DE BOTIGUERS CONGRES INDIANS

VIP,s, c/ Felip I,I 185
Forn Enrich, Francés Tàrrega, 29
Quin Lor, c/Felip II, 191
Estanc Felip II, c/ Felip II, 229
Farmacia Tolosa, c/Acàcies, 57

 

 

 

 

Més Informació

Els nostres socis

SUMINISTROS HORTONS SL
FARMÀCIA MARIA JOSE TOLOSA
EL MEU REBOST
VIP'S
ILETNIC
PURO IMPACTO
ESCOLA ARRELS
Carregant...
x
X