UBCI Unió de Botiguers Congrés Indians

UBCI Unió de Botiguers Congrés Indians

Programa d'ajudes Kit Digital per impulsar la digitalització en els negocis de pimes y autònoms

17 de febrer de 2022

El programa d'ajudes Kit Digital per a la digitalització de pimes i autònoms està ja aprovat i els comerços interessats ja poden iniciar els tràmits per accedir a la subvenció.

L'ajuda està destinada a facilitar la incorporació d'eines tecnològiques per a la digitalització del negoci i contempla entre altres, la creació i actualització de pàgines web i botigues online.

A aquest programa es poden acollir autònoms i empreses fins a 50 treballadors que rebran un bonus digital amb una quantia econòmica en funció de l'àrea de digitalització triada i del seu nombre d'empleats. Aquesta quantia podrà utilitzar-se en una o diverses de les solucions digitals ofertes, exclusivament, pels agents digitalitzadors autoritzats del programa Kit Digital, com serà el cas de Dommia Design Studio, l'agència de disseny web proveïdora de la nostra Associació. 

És així que tenint en compte aquests requisits i més enllà de les funcions d'Agent Digitalitzador d'aquesta agència, hem acordat amb Dommia un tracte preferencial per a tots els membres de la nostra Associació que vulguin acollir-se a aquesta campanya d'ajudes a la digitalització. Tots els interessats a accedir al Kit Digital comptaran amb l'assessorament gratuït de Dommia que els acompanyarà en el procés de sol·licitud de l'ajuda que inclou un test d'autodiagnòstic de maduresa digital, imprescindible per poder accedir al tràmit del bonus digital.

Realitzat el test, el comerç podrà triar la solució digital del Kit ofert per Dommia que millor cobreixi les seves necessitats de digitalització, "Desenvolupament de lloc web i Presència en internet", "Comerç Electrònic" o "Gestió de Xarxes Socials".

Les ajudes es concediran per ordre de sol·licitud, aplicant-se el règim de concurrència no competitiva.

A més de la subvenció rebuda, es manté actiu l'acord subscrit amb Dommia, i tots els socis que s'acullin al programa d'ajudes Kit Digital del Pla de Recuperació promogut pel Govern, es beneficiaran d'una bonificació equivalent a la quota anual de socis de la nostra entitat (fins a un màxim de 240.00 €) en la tarifa del servei de creació de botiga online i del 50% en el cas del de de creació o renovació d'una pàgina web.

També s'aplicarà el 25% de descompte en la tarifa d'allotjament web a partir del segon any, sempre que el comerç continuï sent soci de la nostra entitat (el primer any el preu del hosting serà gratuït).

Vull accedir al programa d'ajudes Kit Digital

Els nostres socis

EL MEU REBOST
BAR CAN PAU
KE KORTE PERRUQUERS
FARMÀCIA MARIA JOSE TOLOSA
CAL ENRIC
ESCOLA JOAN ROCA
NATURASI MANDUCA
Carregant...
x
X