UBCI Unió de Botiguers Congrés Indians

UBCI Unió de Botiguers Congrés Indians

Oberta la convocatòria d’ajuts per a obres de millora en establiments comercials i emblemàtics

5 de març de 2024

L’Institut Municipal de Paisatge Urbà i Qualitat de Vida de l’Ajuntament de Barcelona (IMPUQV) ha obert la convocatòria d’ajuts per al foment de la protecció i millora del paisatge urbà. La iniciativa busca promoure la recuperació patrimonial, tot tenint cura de la sostenibilitat ambiental i apostant pel petit comerç. En aquest sentit, inclou ajuts dirigits als establiments comercials de menys de 500 m2 que realitzin obres als seus negocis -que són clau per a la configuració del paisatge urbà de Barcelona- i que compleixin els requisits de la convocatòria. Alhora, els ajuts també inclouen apartats específics dirigits als locals històrics protegits i als locals històrics no protegits.

L’activitat comercial en els edificis de Barcelona és un dels agents principals en la configuració de la imatge de la ciutat, tant des del punt de vista estètic i el que aquesta comporta respecte del confort dels ciutadans en l’espai públic, com pels seus valors simbòlics i de dinamització de l’espai públic. És per aquest motiu que, per tal d’ajudar a la seva millora i posada en valor, l’IMPUQV ha obert un any més la convocatòria d’ajuts econòmics per a obres en establiments comercials i emblemàtics.

Les sol·licituds poden presentar-se fins al 15 de novembre de 2024. Tota la informació sobre aquestes ajudes, pot consultar-se aquí. La convocatòria també es pot trobar aquí.

Més informació

Ajuntament de Barcelona

Els nostres socis

BAR CAN PAU
CLÍNICA DENTAL ARJUDENT
XAVIER FRUITES I VERDURES
SHANBAYA VIAJES
Arte Pizza
KE KORTE PERRUQUERS
ESCOLA JOAN ROCA
Carregant...
x
X