UBCI Unió de Botiguers Congrés Indians

UBCI Unió de Botiguers Congrés Indians

La Unió de Botiguers Congrés Indians estrena nova pàgina web

30 de maig de 2015

La Unió de Botiguers Congrés Indians (UBCI) estrena la seva nova pàgina web amb l'objectiu de convertir-la en una eina de comunicació que permeti crear noves estratègies que donin suport a la difusió i promoció de l'entitat i els seus serveis.

A més haurà de servir per:


  • Captar nous associats.

  • Oferir informació d'interès per al consumidor del barri.

  • Informar i fidelitzar clients actuals i potencials.

  • Dinamitzar l'entorn comercial.

  • Millorar el servei d'atenció al client.


El portal s'ha desenvolupat tenint molt en compte la identitat pròpia de l'entitat així com els requeriments bàsics que permetin obtenir a l'usuari una millor experiència d'ús de la pàgina web.

Aprofitem aquest espai per convidar als nostres socis perquè ens actualitzin les seves dades de contacte per completar la seva fitxa d'associat a la pàgina web, recordant el beneficiós que és per als seus negocis disposar d'una fitxa el més completa possible, tant a efectes d'imatge com de posicionament natural en cercadors.

Els recordem també que s'ha desenvolupat una versió en dispositius mòbils del portal que permetrà als clients potencials, localitzar els negocis associats a l'associació el dispositiu mòbil, i crear rutes a peu des de la ubicació actual (mitjançant el dispositiu GPS integrat en el seu Smartphone) cap al negoci seleccionat.

Enllaç a la pàgina web: www.ubci.cat 
Enllaç a web adaptada per a dispositius mòbils: www.ubci.cat/mobi
Desenvolupada per: Dommia

Els nostres socis

ESCOLA INFANTIL PICAFORT
ACA Del Blau al Groc
FORNS ENRICH
PONT JOIERS
Comprar Casa Hiperfincas
A.M. MATERIAL ELECTRIC
VIP'S
Carregant...
x
X