UBCI Unió de Botiguers Congrés Indians

UBCI Unió de Botiguers Congrés Indians

La poesia centra la commemoració de la Diada al districte de l’Eixample

10 de setembre de 2020

El Fossat del Mercat de Sant Antoni acull l’acte el proper dimecres 9 de setembre, a les 19 hores.

L’acte estarà conduït i dirigit per l’escriptor i músic Martí Sales, a qui acompanyaran les rapsodes i poetesses Maria Cabrera, Mireia Calafell i Núria Martínez-Vernis, que llegiran poemes per la llibertat, i el grup de poesia pop Pèsol Feréstec.

Amb motiu de la Diada Nacional de Catalunya, el Districte de l’Eixample ha organitzat un acte de commemoració on la poesia serà la protagonista. Tindrà lloc el proper dimecres 9 de setembre, a les 19 hores, a l’espai Fossat del Mercat de Sant Antoni (Urgell/Tamarit).

L’acte de commemoració a l’Eixample estarà conduït i dirigit per l’escriptor i músic Martí Sales, a qui acompanyaran les rapsodes i poetesses Maria Cabrera, Mireia Calafell i Núria Martínez-Vernis, que llegiran poemes per la llibertat. També hi participarà el grup de poesia pop Pèsol Feréstec.

El regidor del districte, Jordi Martí, i la presidenta del Consell de Districte, Eva Baró, participaran en aquest acte que se suma a la conferència que organitza la ciutat amb motiu de l’Onze de Setembre.

En tot moment es respectaran les indicacions de les autoritats sanitàries i de les mesures de prevenció de la covid-19. Caldrà fer ús obligatori i correcte de la mascareta. Per garantir les distàncies de seguretat entre les persones assistents, l’aforament serà limitat a 50 persones i serà necessari fer reserva prèvia abans del dia 8 en el següent enllaç: https://inscripcions-ajuntament.barcelona.cat/index.php/761865

Durant les 24 hores anteriors a l’acte es confirmarà la reserva de plaça per correu electrònic. En cas que les peticions d’assistència superin l’aforament disponible, se seguirà l’ordre de recepció de la sol·licitud prioritzant aquelles persones que vulguin realitzar alguna intervenció.

Ajuntament de Barcelona

Els nostres socis

BAR CAN PAU
FARMÀCIA MARIA JOSE TOLOSA
ESCOLA ARRELS
SHANBAYA VIAJES
PELUQUERIA GRACIANO
CLÍNICA DENTAL ARJUDENT
ESCOLA JOAN ROCA
Carregant...
x
X