UBCI Unió de Botiguers Congrés Indians

UBCI Unió de Botiguers Congrés Indians

La 5a edició d’”Atrapa la tapa” de Sant Andreu compta amb una quarantena d'establiments

3 de maig de 2018

A partir del pròxim dia 3 de maig, cada dijous, a partir de les 19 hores, restaurants i bars de Sant Andreu participants a la proposta gastronòmica “Atrapa la Tapa” oferiran al públic una tapa especial al preu d’1,95€ (menjar i beguda). És la 5a edició d’una activitat en què una quarantena d’establiments d’arreu del districte oferiran aquest tast amb la idea de promoure l’oferta gastronòmica de Sant Andreu i contribuir a dinamitzar el comerç de proximitat.

“Atrapa la tapa” és una activitat gastronòmica organitzada per l’Ajuntament i les associacions de comerciants Eix de Sant Andreu, Sant Andreu Nord Comerç, Onze de Setembre, Bon Pastor, Trinitat Vella, Sagrera Activa, l'Eix Maragall i Unió de Botiguers Congrés-Indians.

Encara que l’atractiu gastronòmic és el plat fort de la iniciativa, també es comparteix amb la idea de fer visible el patrimoni comercial i de restauració del districte, com va subratllar la regidora de Sant Andreu, Laia Ortiz. Una aposta municipal, va apuntar, en favor del comerç i la restauració de proximitat i de fidelitat dels establiments que se sumen un any més a la proposta, per dinamitzar els barris. També per afavorir l’associacionisme entre els comerciants.

Tapes tradicionals i de cuines d'arreu del món

Les tapes que s’elaboraran són tradicionals i també de cuines d’arreu del món. Totes es podran tastar els dijous als establiments participants des del 3 de maig i fins el 22 de juliol. És la primera fase, perquè a partir del 6 de setembre i fins el 22 de novembre n’hi haurà una de nova en què es renovaran les tapes que ofereixen els restauradors.

Amb l’objectiu de contribuir a la dinamització del comerç dels diferents barris de Sant Andreu, s’han organitzat dos sortejos, un per a cada fase de la ruta de tapes. Després de tastar una tapa, el públic trobarà als establiments una butlleta amb la que podrà participar als sortejos i guanyar un val de 100 euros que es pot utilitzar als eixos comercials associats del districte.

Els representants de les associacions comercials van destacar també com la ruta “Atrapa la tapa” és una proposta perquè veïns i veïnes d’arreu del districte coneguin l’oferta de restauració i també de comerços de proximitat, tot convidant el públic a sortir de casa els dijous i redescobrir el comerç dels barris de Sant Andreu.

Més Informació

Els nostres socis

FARMÀCIA Ma J. TOLOSA
EMBOTITS L'ESQUIADOR
PONT JOIERS
PERRUQUERIA GRACIANO
Comprar Casa Hiperfincas
TENDALS 2
TOCATECA
Carregant...
x
X