UBCI Unió de Botiguers Congrés Indians

UBCI Unió de Botiguers Congrés Indians

Forma’t a casa: descobreix els cursos en línia per seguir millorant el teu negoci

25 de març de 2020

Teniu pensat digitalitzar el vostre comerç i no sabeu com fer-ho? Voleu aprendre a fidelitzar la vostra clientela? O preferiu endinsar-vos al món de l’e-commerce? L’Ajuntament de Barcelona, a través de Barcelona Activa, ofereix periòdicament càpsules formatives en línia per contribuir a la millora i al creixement del teixit comercial i empresarial de la ciutat. Actualment, hi ha més de 30 cursos de disciplines diferents que es poden seguir 100 % a distància.

Tenir la possibilitat de formar-se sense horaris, sense presses, d’una forma senzilla, còmode, intuïtiva i sense sortir de casa. Amb aquest objectiu, l’Ajuntament de Barcelona, mitjançant Barcelona Activa, organitza cursos i formacions íntegrament en línia que posen a l’abast dels comerços i les empreses de la ciutat coneixements i eines útils a l’hora de millorar, actualitzar i fer créixer el seu negoci d’una forma senzilla i ràpida. Les càpsules, que són de disciplines molt diverses, permeten treballar diferents eines i conceptes que són clau per fer avançar els negocis de la ciutat.

Així, Barcelona Activa posa a disposició del teixit comercial i empresarial de la ciutat cursos sobre millora de la gestió interna dels establiments; formacions per aprendre la tècnica del videomàrqueting per aconseguir nous clients a través de les noves tecnologies; o sessions per iniciar-se al món del comerç electrònic. Alhora, també s’ofereixen diverses càpsules enfocades a incrementar les vendes i a fidelitzar la clientela, així com cursos per aprendre a publicitar-se per Internet, per crear pàgines web, per atraure-hi nous visitants i per inaugurar una botiga en línia.

Una metodologia fàcil i senzilla

L’oferta virtual es pot cursar 100 % a distància i és gratuïta. L’alumnat prepara la base teòrica amb els conceptes clau i insights que es proporcionen a través de vídeos didàctics i altres tipus de material. Aquestes càpsules es posen a disposició de la ciutadania i del teixit comercial i empresarial de la ciutat a través del web de Barcelona Activa, el portal de referència per a les empreses i comerços de l’Ajuntament de Barcelona. Les persones interessades poden inscriure-s’hi i fer els cursos, que estan oberts de manera continuada i són gratuïts. Per fer la formació, només cal entrar a l’espai personal un cop feta la identificació.

Ajuntament de Barcelona

Els nostres socis

DROGUERIA Y PERFUMERIA PLUMED
OBRADOR DE MOVIMENTS
ESCOLA JOAN ROCA
SUMINISTROS HORTONS SL
KE KORTE PERRUQUERS
GRANJA LA LLUNA
EL MEU REBOST
Carregant...
x
X