UBCI Unió de Botiguers Congrés Indians

UBCI Unió de Botiguers Congrés Indians

Estrenem Web i Logotip!

4 de setembre de 2017

A l'UBCI estem d'enhorabona. Estrenem web i també nova imatge corporativa.

Amb aquesta nova web la UBCI vol apropar-se, encara més, a tots els clients i veïns del Congrés, afavorint la coneixença i promoció de les botigues i serveis que omplen els carrers del barri i de totes les activitats que organitzem i a les que tots els veïns són convidats!

Des de l'UBCI volem oferir el millor servei als nostres clients i per això hem apostat per un restiling total de la nostra pàgina i la incorporació de noves seccions i funcionalitats que ens permeten assegurar l'actualització constant de continguts i una difusió de la informació molt més àgil i efectiva.

Així, la nova web, desenvolupada per a ser consultada des de qualsevol dispositiu mòbil, incorpora diverses seccions per estar al dia de tot el que té a veure amb l'activitat comercial del barri: notícies, concursos, promocions, ... Disposa, també, d'una pràctica agenda, de fàcil accés i consulta, amb totes les activitats convocades, i incorpora un espai multimèdia on gaudir de les imatges de les festes i actes de l'UBCI.

A més, Dommia, empresa especialitzada en el desenvolupament de webs per associacions i comerços, ha creat un espai especial per al directori d'associats de l'UBCI, de forma que resulta ben fàcil i ràpid localitzar qualsevol comerç o servei del barri i contactar amb ells, si és el nostre interès. Com a novetat respecte a altres directoris d'aquest tipus, el de l'UBCI incorpora un sistema de geolocalització de les botigues capaç de generar rutes a peu des de la ubicació que indiqui el client.

Per no perdre detall

Altres de les noves funcionalitats que destaquen de la nova web són, la creació d'una zona privada per als associats que agilitzarà el contacte amb l'associació i l'intercanvi d'informació i un servei automatitzat de creació i enviament de newsletters, de tal manera que tots els interessats en conèixer les notícies i activitats de l'UBCI poden subscriure i rebre, de forma puntual al seu correu, aquestes informacions.

La nova web està associada a més, a totes les xarxes socials de l'UBCI, Facebook, Twitter, Google+ i Instagram on és possible seguir, també, el dia a dia de l'associació.

Nou logotip

Un dels elements destacats de la nova web és el nou logotip de l'UBCI creat pel dissenyador Jorge Penny qui ha volgut conferir a la nova imatge de l'associació cert aire retro en una clara referència a la història del barri, ben present a través de les impressionants cases dels indians encara avui dia en peu o les emblemàtiques construccions del carrer Felip II.

Com a símbol dominant d'aquest nou logotip destaca, un cistell, un element intrínsecament lligat al comerç que en la creació per a l'UBCI apareix de color verd, quelcom associat a la natura i al pas lliure en els semàfors; i retolat amb una tipografia robusta que tramet la força, solidesa i unitat de què gaudeixen i fan gala els associats a l'UBCI.

Els nostres socis

ESCOLA ARRELS
OBRADOR DE MOVIMENTS
Casa Blau
PEIXATERIA ANITA
ESCOLA DE DANSA SPIN
THE BUTCHER SOCIETY
TECNILLAR
Carregant...
x
X