UBCI Unió de Botiguers Congrés Indians

UBCI Unió de Botiguers Congrés Indians

Empresa i Coneixement amplia fins als 8.500 € l'import dels ajuts als comerços tancats per la pròrroga de les restriccions

12 de febrer de 2021

  • El DOGC va publicar ahir el nou import, que passa de 6.000 a 8.500 euros, per contribuir a pal·liar els efectes derivats de les restriccions per fer front a la pandèmia.
  • Els establiments de més de 400 metres quadrats i les botigues de centres, recintes i galeries comercials cobraran directament l’import ampliat.

El Departament d’Empresa i Coneixement amplia en 2.500 euros més l’ajut per als establiments comercials obligats a tancar per la Covid-19 per fer front a la pròrroga de quinze dies, fins al 21 de febrer, aprovada la setmana passada pel Procicat. El Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC) va publicar ahir l’ampliació de l’import dels ajuts, que passaran de 6.000 a 8.500 euros per establiment.

Els beneficiaris de la línia, que es va obrir el 27 de gener passat, cobraran directament els 8.500 euros sense haver de fer cap gestió. Aquesta línia d’ajuts s’ha anat ampliant conforme s’han prorrogat les restriccions, per donar resposta a la difícil situació per la qual està passant el sector del comerç afectat pels tancaments.

A la vista de darrera pròrroga acordada pel Procicat que allarga el tancament per aquests establiments comercials fins el 21 de febrer, el Govern considera necessària l’ampliació dels ajuts amb l’objectiu de contribuir a pal·liar els efectes derivats de les restriccions.

Els ajuts s’adrecen als establiments comercials de productes no essencials de més de 400 metres quadrats i a les botigues de productes no essencials de centres, galeries i recintes comercials, tancats des del 7 de gener en el marc de les mesures de contenció aprovades pel Procicat per fer front a la Covid-19.

El tràmit telemàtic per demanar aquests ajuts –obert des del 27 de gener–  finalitza avui dimecres, 10 de febrer, a les 14.00 hores.

CCAM - Generalitat de Catalunya

Els nostres socis

Lo de Fauni
CAL ENRIC
GRANJA LA LLUNA
THE BUTCHER SOCIETY
A.M. MATERIAL ELECTRIC
FARMÀCIA MARIA JOSE TOLOSA
TECNILLAR
Carregant...
x
X