UBCI Unió de Botiguers Congrés Indians

UBCI Unió de Botiguers Congrés Indians

El Govern transferirà 10 M € per activar els ajuts directes als comerços obligats a tancar entre el 7 i el 17 de gener

26 de gener de 2021

  • Els ajuts consistiran en una aportació única de 2.500 euros per a pimes i autònoms del sector del comerç afectats per les noves restriccions per fer front a la Covid-19.
  • Se’n podran beneficiar els establiments de centres, galeries i recintes comercials i els locals de més de 400 metres quadrats.

El Govern ha autoritzat una transferència 10 milions d’euros del Fons de Contingència al Departament d’Empresa i Coneixement per activar els ajuts directes per als comerços obligats a tancar entre el 7 i el 17 de gener d’acord amb les noves restriccions aprovades pel Procicat per fer front a l’emergència sanitària de la Covid-19. El programa de subvencions consistirà en ajuts directes de 2.500 euros per a les petites i mitjanes empreses i professionals autònoms del sector afectats per aquestes restriccions.

L’objectiu és contribuir a pal·liar els efectes econòmics derivats de les noves mesures. Els beneficiaris seran els establiments de centres, galeries i recintes comercials i els establiments amb una superfície de més de 400 metres quadrats, obligats a tancar durant aquests deu dies.

En els propers dies es publicaran les bases dels ajuts i properament s’obrirà la convocatòria.

Generalitat de Catalunya

Els nostres socis

ESTUDI CAN ROS
SHANBAYA VIAJES
KE KORTE PERRUQUERS
ESCOLA DE DANSA SPIN
ASSOCIACIÓ DEL LLIBRE SOLIDARI
THE BUTCHER SOCIETY
BAR CAN PERE
Carregant...
x
X