UBCI Unió de Botiguers Congrés Indians

UBCI Unió de Botiguers Congrés Indians

El Govern transferirà 10 M € per activar els ajuts directes als comerços obligats a tancar entre el 7 i el 17 de gener

26 de gener de 2021

  • Els ajuts consistiran en una aportació única de 2.500 euros per a pimes i autònoms del sector del comerç afectats per les noves restriccions per fer front a la Covid-19.
  • Se’n podran beneficiar els establiments de centres, galeries i recintes comercials i els locals de més de 400 metres quadrats.

El Govern ha autoritzat una transferència 10 milions d’euros del Fons de Contingència al Departament d’Empresa i Coneixement per activar els ajuts directes per als comerços obligats a tancar entre el 7 i el 17 de gener d’acord amb les noves restriccions aprovades pel Procicat per fer front a l’emergència sanitària de la Covid-19. El programa de subvencions consistirà en ajuts directes de 2.500 euros per a les petites i mitjanes empreses i professionals autònoms del sector afectats per aquestes restriccions.

L’objectiu és contribuir a pal·liar els efectes econòmics derivats de les noves mesures. Els beneficiaris seran els establiments de centres, galeries i recintes comercials i els establiments amb una superfície de més de 400 metres quadrats, obligats a tancar durant aquests deu dies.

En els propers dies es publicaran les bases dels ajuts i properament s’obrirà la convocatòria.

Generalitat de Catalunya

Els nostres socis

A.M. MATERIAL ELECTRIC
EL MEU REBOST
TECNILLAR
ACA DEL BLAU AL GROC
SHANBAYA VIAJES
NATURASI MANDUCA
PEIXATERIA ANITA
Carregant...
x
X