UBCI Unió de Botiguers Congrés Indians

UBCI Unió de Botiguers Congrés Indians

El Govern prorroga les mesures per a la contenció de la COVID-19 a Catalunya

9 de desembre de 2021

  • Es manté l’obligatorietat de l’ús del certificat COVID per accedir als interiors de la restauració, als gimnasos, a les residències de gent gran, a l’oci nocturn i a les activitats recreatives musicals i culturals amb públic dret i possibilitat de ball.
  • Les mesures entraran en vigor aquest divendres 10 de desembre i tindran una vigència de 14 dies.
El Govern de la Generalitat ha aprovat, en el marc del Procicat, prorrogar durant 14 dies més les actuals mesures vigents per a la contenció de la COVID-19 a Catalunya, que entraran en vigor aquest divendres 10 de desembre. D’aquesta manera, es mantindria l’ús necessari del certificat COVID per accedir als espais interiors i tancats de la restauració, als gimnasos i a les residències de gent gran, així com per accedir a l’interior o en espais tancats de l’oci nocturn i de les activitats recreatives musicals i culturals amb públic dret i possibilitat de ball.

Aquesta decisió s’enviarà al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, atès que l’ús del certificat COVID requereix l’aval judicial previ.

També es recorda que l’ús de la mascareta és obligatori a tots els espais interiors, excepte en el moment de menjar o beure, i en els espais exteriors si no es pot mantenir la distància física interpersonal de seguretat. De fet, el Govern insisteix en la necessitat de seguir mantenint les mesures bàsiques de prevenció davant de la COVID-19, com ara fer un ús correcte de la mascareta, mantenir la distància sempre que sigui possible i aplicar les mesures higièniques i de ventilació.

Generalitat de Catalunya

Els nostres socis

Arte Pizza
DROGUERIA Y PERFUMERIA PLUMED
ESCOLA INFANTIL PICAFORT
THE BUTCHER SOCIETY
ACA DEL BLAU AL GROC
NATURASI MANDUCA
PELUDETS
Carregant...
x
X