UBCI Unió de Botiguers Congrés Indians

UBCI Unió de Botiguers Congrés Indians

El Govern aprova estendre l'ús del certificat COVID als interiors de la restauració, als gimnasos i a residències de gent gran

24 de novembre de 2021

El Govern de la Generalitat ha aprovat, en el marc del Procicat, estendre l’ús del certificat digital COVID de la UE als interiors de la restauració, als gimnasos i per accedir a les residències de gent gran com a resposta a l’increment de la incidència del virus dels darrers dies. Els visitants dels residents, si no estan vacunats, se’ls farà un TAR abans d’accedir-hi.

El conjunt de mesures s’enviarà al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, atès que l’ús del certificat COVID requereix l’aval judicial previ.

També es recorda que l’ús de la mascareta és obligatòria a tots els espais interiors, excepte en el moment de menjar o beure, i en els espais exteriors si no es pot mantenir la distància física interpersonal de seguretat.

Al mateix temps, i com fins ara continuaran vigents, entre d’altres, la prohibició de menjar i beure al carrer entre la 1 h i les 6 h, així com la prohibició de vendre alcohol a les botigues de conveniència entre les 22 h i les 6 h. El Govern insisteix en la necessitat de seguir mantenint les mesures bàsiques de prevenció davant de la COVID-19, com ara la necessitat de fer un ús correcte de la mascareta, mantenir la distància sempre que sigui possible i aplicar les mesures higièniques.

Les noves mesures entraran en vigor aquest divendres, 26 de novembre, i tindran una vigència de 14 dies.

Generalitat de Catalunya

Els nostres socis

CAL ENRIC
ESCOLA JOAN ROCA
A.M. MATERIAL ELECTRIC
OBRADOR DE MOVIMENTS
ILETNIC
VIP'S
PEIXATERIA ANITA
Carregant...
x
X