UBCI Unió de Botiguers Congrés Indians

UBCI Unió de Botiguers Congrés Indians

El Govern aprova destinar 94 milions d'euros addicionals per a l'ajut al treball autònom

23 de març de 2021

  • El pagament de tots els ajuts directes que gestiona el Departament –el de persones treballadores en ERTO i fixes discontinus i els de professionals autònoms- estarà enllestit abans del proper 31 de març.

El Govern ha aprovat traspassar al Departament de Treball, Afers Socials i Famílies els 94.046.000 euros  addicionals necessaris per a l’ajut per a persones treballadores autònomes individuals o que formin part d’una microempresa i hagin estat afectades econòmicament per la Covid-19.  Aquests recursos serviran per incrementar el pressupost de l’ajut fins als 374,7 milions d’euros i poder donar resposta a les 187.392 persones que s’han inscrit a l’ajut i hi tenen dret.

Aquest traspàs de diners permetrà el pagament dels ajuts durant els propers dies a les persones treballadores autònomes afectades econòmicament per la Covid-19. El pagament de tots els ajuts directes que gestiona el Departament —el de persones en ERTO i fixes discontinus i els de professionals autònoms— estarà enllestit abans del proper 31 de març.

Aquests 94.046.000 euros se sumen als 280 milions previstos inicialment per arribar a totes les persones treballadores autònomes que compleixen els requisits de l’ajut i que rebran un pagament únic de 2.000 euros els propers dies.

Generalitat de Catalunya

Els nostres socis

XAVIER FRUITES I VERDURES
FARMÀCIA MARIA JOSE TOLOSA
QUIN-LOR
BERBELL ESTETICIEN
A.M. MATERIAL ELECTRIC
VAPSTORE SAGRERA
GRANJA LA LLUNA
Carregant...
x
X