UBCI Unió de Botiguers Congrés Indians

UBCI Unió de Botiguers Congrés Indians

El Govern aprova destinar 94 milions d'euros addicionals per a l'ajut al treball autònom

23 de març de 2021

  • El pagament de tots els ajuts directes que gestiona el Departament –el de persones treballadores en ERTO i fixes discontinus i els de professionals autònoms- estarà enllestit abans del proper 31 de març.

El Govern ha aprovat traspassar al Departament de Treball, Afers Socials i Famílies els 94.046.000 euros  addicionals necessaris per a l’ajut per a persones treballadores autònomes individuals o que formin part d’una microempresa i hagin estat afectades econòmicament per la Covid-19.  Aquests recursos serviran per incrementar el pressupost de l’ajut fins als 374,7 milions d’euros i poder donar resposta a les 187.392 persones que s’han inscrit a l’ajut i hi tenen dret.

Aquest traspàs de diners permetrà el pagament dels ajuts durant els propers dies a les persones treballadores autònomes afectades econòmicament per la Covid-19. El pagament de tots els ajuts directes que gestiona el Departament —el de persones en ERTO i fixes discontinus i els de professionals autònoms— estarà enllestit abans del proper 31 de març.

Aquests 94.046.000 euros se sumen als 280 milions previstos inicialment per arribar a totes les persones treballadores autònomes que compleixen els requisits de l’ajut i que rebran un pagament únic de 2.000 euros els propers dies.

Generalitat de Catalunya

Els nostres socis

BAR CAN PAU
PURO IMPACTO
ILETNIC
SUMINISTROS HORTONS SL
ESCOLA JOAN ROCA
VAPSTORE SAGRERA
QUIN-LOR
Carregant...
x
X