UBCI Unió de Botiguers Congrés Indians

UBCI Unió de Botiguers Congrés Indians

El Govern aprova canvis en els aforaments en les competicions esportives i l'oci nocturn

21 d'octubre de 2021

El Govern de la Generalitat ha aprovat, en el marc del Procicat, canvis en les mesures de contenció davant la Covid-19 a Catalunya. La nova resolució, que entrarà en vigor aquest divendres 22 d’octubre i tindrà una vigència de quinze dies dies, introdueix novetats en els aforaments en les competicions esportives i el sector de l’oci nocturn.

Concretament, s’amplien els aforaments en instal·lacions esportives interiors, que fins ara era del 80%, passa al 100%. D’altra banda, l’aforament de l’oci nocturn interior i assimilats passa al 80% amb certificat COVID, quan fins ara era del 70%.

Les mesures s’enviaran al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, atès que l’ús del certificat Covid requereix de l’aval judicial previ.

Continuarà vigent, com fins ara, la prohibició de menjar i beure al carrer entre la 1h i les 6h, així com la prohibició de vendre alcohol a les botigues de conveniència entre les 22h i les 6h. El Govern insisteix en la necessitat de seguir mantenint les mesures bàsiques de prevenció davant de la Covid-19, com ara la necessitat de fer un ús correcte de la mascareta, mantenir la distància sempre que sigui possible i aplicar les mesures higièniques.

Generalitat de Catalunya

Els nostres socis

SUMINISTROS HORTONS SL
EL MEU REBOST
A.M. MATERIAL ELECTRIC
PEIXATERIA ANITA
XAVIER FRUITES I VERDURES
NATURASI MANDUCA
PELUQUERIA GRACIANO
Carregant...
x
X