UBCI Unió de Botiguers Congrés Indians

UBCI Unió de Botiguers Congrés Indians

El Departament d'Empresa i Coneixement amplia a 6.000 euros l'import dels ajuts per als comerços tancats per la Covid-19

12 de febrer de 2021

  • El DOGC publica avui el nou import, que passa de 3.750 a 6.000 euros, per fer front a la pròrroga de les restriccions fins al 7 de febrer.
  • Els establiments de més de 400 metres quadrats i les botigues de centres, recintes i nuclis comercials cobraran directament l’import ampliat.

El Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC) publica avui l’ampliació de l’import dels ajuts directes per a establiments comercials obligats a tancar des del 7 de gener per fer front a la crisi de la Covid-19. Els beneficiaris de la línia, que es va obrir dimecres passat, cobraran 6.000 euros enlloc dels 3.750 previstos inicialment.

El Departament d’Empresa i Coneixement ha ampliat en 10 milions d’euros la línia oberta dimecres passat per fer front als perjudicis derivats de la pròrroga de les restriccions fins al 7 de febrer. Els beneficiaris de la línia cobraran directament l’import ampliat sense haver de fer cap gestió.

Els ajuts s’adrecen als establiments comercials de productes no essencials de més de 400 metres quadrats i a les botigues de productes no essencials de centres, galeries i recintes comercials.

La línia es tancarà el proper 10 de febrer.

CCAM - Generalitat de Catalunya

Els nostres socis

KE KORTE PERRUQUERS
TOT ANIMALS
XAVIER FRUITES I VERDURES
CLÍNICA DENTAL ARJUDENT
A.M. MATERIAL ELECTRIC
ESCOLA JOAN ROCA
MONTSE DURAN ESTÈTICA I TERÀPIES
Carregant...
x
X