UBCI Unió de Botiguers Congrés Indians

UBCI Unió de Botiguers Congrés Indians

Crònica d’una Tarda festiva.

24 de desembre de 2015

Dissabte dia 19 de desembre la UBCI, va donar la benvinguda al Nadal, es va organitzar una tarda festiva per a nens i grans.
Tot estava preparat per que comences la gresca i la xerinola, així ho van aconseguir el grup FOLLS , un grup d’animació infantil que va saber enganxar al públic assistent.
Cap a les sis de la tarda un grup de botiguers va donar un bon cop de ma, els uns ajudant a donar la xocolata calenta, els altres preparant el tió per que els nens el fessin cagar donava goig veure la plaça del Congrés a les sis de la tarda amb la quantitat de mares, pares i quitxalla bevent la xocolata i menjant magdalenes mentre esperant a la cua per fer cagar el tió. Es van donar 280 gots de xocolata.
La cosa s’allargava i veien que la cua de nens no s’acaba i arribant a les 18:30 hores, es va optar per fer el sorteig de les dues paneres del participants del Joc del Parany, mentrestant continuava la cua per fer cagar el tió.
Van haver-hi 23 paperetes participants en el sorteig i es van treure dos a l’atzar, la primera va correspondre al nen Nil Falgàs Vidal i la segona casualitats de la ma innocent que va treure la butlleta i no va ser la mateixa va correspondre a la nena Laia Falgàs Vidal. Com es pot veure germana de l’anterior.
Els premiats van recollir els seus premis els quals van estar molt contents. Després del sorteig es va continuar fent cagar el tió fins ben entrades les 19:30 hores, moments que es va acabar la cua i es va donar per finalitzada la festa.
Desitja a tots un Bon Nadal i un 2016 ple de desitjos de felicitat.

Els nostres socis

TECNOCASA - OFICINA CONGRÉS/SAGRERA
SUBMINISTRES HORTONS
ESCOLA DE DANSA SPIN
Ke Korte Perruquers
PONT JOIERS
PERRUQUERIA GRACIANO
Comprar Casa Hiperfincas
Carregant...
x
X