UBCI Unió de Botiguers Congrés Indians

UBCI Unió de Botiguers Congrés Indians

Aposta per protegir, conservar i promocionar els comerços emblemàtics

18 de febrer de 2020

El Grup de Treball d’Establiments Emblemàtics, format per representants de la Regidoria de Comerç, de tots els grups municipals del consistori i de l’Associació d’Establiments Emblemàtics, s’ha reactivat per desenvolupar mesures a favor dels comerços emblemàtics en tres línies clau: la protecció, la preservació i la promoció.

L’objectiu és desenvolupar mesures a favor dels comerços emblemàtics en aquestes tres línies:

Protecció

Es revisarà el Catàleg de comerços emblemàtics i es treballarà per modificar les normatives aplicables, sobretot la Llei de patrimoni cultural, per incorporar-hi formes concretes d’activitat comercial, ampliant o revisant la catalogació dels establiments.

Conservació

Per mantenir els establiments catalogats es preveu editar una guia de bones pràctiques per a la conservació de la imatge exterior dels locals comercials, i es treballa en la creació d’ajuts per preservar aquests establiments.

Promoció

Es vol crear un programa per ampliar la difusió d’aquests establiments, dissenyar microrutes i rutes turístiques, fomentar la participació dels comerços emblemàtics en les activitats i manifestacions culturals de Barcelona i reforçar, potenciar i actualitzar el web del Fons d’imatges del comerç de Catalunya.

Ajuntament de Barcelona

Els nostres socis

MANDUCA - MOLSA
ESCOLA DE DANSA SPIN
THE BUTCHER SOCIETY
ESCOLA ARRELS
MONTSE DURAN ESTÈTICA I TERÀPIES
GRANJA LA LLUNA
A.M. MATERIAL ELECTRIC
Carregant...
x
X