UBCI Unió de Botiguers Congrés Indians

UBCI Unió de Botiguers Congrés Indians

Ajudes per a l’estalvi i la millora energètica dels establiments

22 d'agost de 2022

Una nova línia de subvencions, que s’obrirà a finals de setembre, finançarà el 50% del cost de la instal·lació de portes automatitzades en locals d’activitats econòmiques en planta baixa, amb un màxim de 2.000 euros per local, i les actuacions s’hauran d’executar entre el 2022 i el 2023.

Aquesta línia, que disposa d’una partida de dos milions d’euros, no és l’única actuació vinculada a la promoció de l’estalvi energètic de les activitats econòmiques: també s’oferirà assessorament a les persones interessades a través de l’Oficina de Transició Energètica de Pimec, impulsada amb l’Ajuntament.

L’actuació respon al Reial decret llei 14/2022, d’1 d’agost, d’estalvi energètic. La normativa estatal obliga a adequar i automatitzar les portes d’entrada de tots els edificis i locals amb accés des del carrer, amb l’objectiu de mantenir-ne la temperatura interior i evitar el malbaratament d’energia. Amb aquesta mesura, el Govern municipal serà el primer d’una gran ciutat de l’Estat a impulsar una iniciativa d’aquesta mena.

Aposta per la sostenibilitat i la reactivació econòmica

Aquesta convocatòria dona continuïtat al programa reActivem Barcelona, que ha fomentat les actuacions en l’àmbit de la sostenibilitat i equitat econòmica donant suport a les inversions que hagin suposat un progrés cap a una economia baixa en carboni i una millora de l’eficiència energètica. El programa s’emmarca en els fons CECORE, destinats a ajudar les mateixes activitats econòmiques que ara es podran beneficiar de la nova línia de subvencions.

Ajuntament de Barcelona

Els nostres socis

PEIXATERIA ANITA
ILETNIC
KE KORTE PERRUQUERS
TECNILLAR
EL MEU REBOST
MONTSE DURAN ESTÈTICA I TERÀPIES
FARMÀCIA MARIA JOSE TOLOSA
Carregant...
x
X